Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Εξελιξεις στο TVD
Η χαρούμενη παρέα μας από τέρατα και φίλους πρόκειται να μεγαλώσει όταν η δεκαεξάχρονη κοπέλα, που ονομάζεται April, ξανά έρχεται στην πόλη. Είναι από το Mystic Falls, έτσι θυμάται τον Jeremy και την Elena από τα παιδικά τους χρόνια, αλλά ήταν μακριά σε ιδιωτικό σχολείο τα τελευταία λίγα χρόνια. Αποφάσισε να μετακομίσει πίσω στο Mystic Falls μετά από ένα θάνατο
στην οικογένεια, έτσι όταν την πρωτογνωρίσουμε, θα είναι σε περίοδο πένθους. Ίσως μερικούς
από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες να τους αφορά αυτός ο θάνατος. Ενώ δεν είμαστε ακόμα σίγουροι εάν κρύβει κάτι, μπορούμε να σας πούμε ότι είναι πιο έξυπνη  απ' ότι η πρώτη εντύπωση μπόρει να δείχνει.


Οι παραγωγοί επίσης ψάχνουν για κάποιον ελαφρώς πιο απειλητικό (με το ''ελαφρώς'' εννοούμε έναν εντελώς φρικιαστικό). Αναζητούν έναν ''scary hot''--έμφαση στο ''scary''--ηθοποιό να παίξει
τον επιβλητικό Connor. Αυτός περιγράφεται ως ''άριστα εκπαιδευμένη φονική μηχανή'' έτσι, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι τίποτα παρά πολύ έξω από το φυσιολογικό για ένα νεοφερμένο του  Mystic Falls.

Και οι δύο ρόλοι είναι επαναλαμβανόμενοι και μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς να είναι αρκετά σημαντικοί στο πρώτο μέρος της σεζόν.

Πηγη:vampire diaries greek blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...