Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

H συνέντευξη της ''Mona'' από το Pretty Little Liars !

H συνέντευξη της ''Mona'' από το Pretty Little Liars !ακόμα και όταν είστε ο μεγαλύτερος κακοποιός που ο κόσμος του "Pretty Little Liars" έχει δει μέχρι στιγμής, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε μυημένοι να ανακαλύψετε μερικά από τα μυστικά νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλο. Για απόδειξη, απλά ρωτήστε Janel Parrish - η οποία αντιμετωπίζει την μάλλον δύσκολη πρόκληση να παίζει έναν χαρακτήρα, την Μόνα χωρίς να γνωρίζει ποιά είναι όλα τα κίνητρά της, εκτός από το με ποιόν εργάζεται  πίσω από τις σκηνές.


Μιλώντας σε μια νέα συνέντευξη με την Cambio, η Parrish παραμένει ενθουσιασμένη για το τι πρόκειται να παιχθεί μπροστά στα μάτια μας στην σεζόν 3 - ακόμα κι αν δεν έχει ιδέα τι ακριβώς θα συμβεί και με ποιο τρόπο η ιστορία θα εξελιχθεί:

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Νιώθω σχεδόν σαν fan, θέλω απλώς να ξέρω, θέλω απαντήσεις! Δεν ξέρω όλες τις απαντήσεις. "

Το γεγονός ότι η Πάρις εξακολουθεί να αγνοεί ορισμένες ανατροπές στο σόου δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη - που δεν είχε πληροφορηθεί ότι ήταν «Α» μέχρι κοντά στο τέλος του κύκλου παραγωγής της 2ης σεζόν, και η φύση αυτής της παράστασης είναι ένα μυστικό φυλάσσεται κλειδωμένο.

Προχωρώντας προς τα εμπρός αυτή τη σεζόν, περιμένουμε να δούμε τη Μόνα να πάει ακόμη πιο κοντά στη Ηanna καθώς προσπαθεί να την πείσει ότι είναι κάπως αλλαγμένη - φυσικά, στην πραγματικότητα, αυτή μπορεί να εξακολουθεί να λειτουργεί με την «ομάδα» της προκειμένου να συνεχίσει να καταστρέφει τις ζωές της Hanna και των υπόλοιπων φίλων της. Γνωρίζουμε ότι ο Λούκας έχει καταβάλει κάποιες επισκέψεις της τώρα τελευταία και αμφιβάλλω ότι είναι η μόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...