Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Floricienta απο 9/7 στο STAR

Η νέα Σταχτοπούτα λέγεται Floricienta
Τα καλοκαιρινά μεσημέρια στο Star αποκτούν έρωτα, περιπέτειες, ανατροπές, τραγούδι, αλλά αναδίδουν και άρωμα λουλουδιών!
 
H νέα σειρά λέγεται Floricienta  και ξεκινάει τη Δευτέρα 9/7 καθημερινά στις 14:15.

Αν  η Σταχτοπούτα είχε γεννηθεί το 2000, ο δρόμος προς την ευτυχία θα ήταν τελείως διαφορετικός. Αντί να καθαρίζει το τζάκι και να πλένει πιάτα, θα έψαχνε οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσει και δεν θα ζητούσε από τη νεραϊδονονά ούτε μακριά τουαλέτα, ούτε άμαξα. Το μόνο, που θα επιθυμούσε θα ήταν ελεύθερος χρόνος για να κυνηγήσει τα όνειρα της. Δεν θα περίμενε να έρθει ο γαλάζιος πρίγκιπας να την σώσει, αλλά θα πήγαινε η ίδια να τον βρει και τότε θα βλέπαμε ποιός θα έσωζε ποιόν.
Η Φλορ (λουλούδι στα ισπανικά) Φαζαρίνο, όπως κάθε κορίτσι είκοσι χρονών έχει πολλά όνειρα να εκπληρώσε. Όμως η πραγματικότητα είναι τόσο διαφορετική, που μοιραία, την απομακρύνει από αυτά. Η μητέρα της έχει πεθάνει, ζει μόνη της και αγνοεί ότι ο Φαζαρίνο, ένας απλός ναυτικός που μετά τον θάνατο της μητέρας της έχει χαθεί στη θάλασσα, δεν είναι ο πραγματικός της πατέρας. Η Φλορ είναι κόρη του Σαντιγιάν, ενός σημαντικού επιχειρηματία που πέθανε πρόσφατα.  Ο Σαντιγιάν ήταν παντρεμένος με τη Μάλαλα και είχε ήδη μια κόρη όταν γεννήθηκε η Φλορ.

Η νέα Σταχτοπούτα λέγεται Floricienta Έτσι λοιπόν, η Φλορ είναι υποχρεωμένη να γυρίζει από δουλειά σε δουλειά για να επιβιώσει. Αυτό δεν της είναι δύσκολο γιατί ο δυναμικός και ειλικρινής χαρακτήρας της την κάνουν να είναι αισιόδοξη και να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε νέα δουλειά και να αποκτά νέες  εμπειρίες. Το μόνο που χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένη είναι ελεύθερος χρόνος για να ασχολείται με το μουσικό συγκρότημα, που έχει με τους φίλους της από το δρόμο.
Αν τα παραμύθια ήταν σαν τη ζωή, είναι ακριβώς η στιγμή, που η Σταχτοπούτα πηγαίνει στο παλάτι και συμμετέχει στον χορό, που θα αλλάξει τη ζωή της. Όμως η Φλορ πηγαίνει στο σπίτι των Φιντζερβάλντεν και αντί για χορό, την περιμένει η δουλειά της βοηθού παραμάνας. Οι Φιντζερβάλντεν, κληρονόμοι μιας γερμανικής οικογένειας, είναι έξι αδέλφια από 8 έως 25 χρόνων, που έχουν χάσει τους γονείς τους. Χωρίς να έχουν άλλη οικογένεια στην Αργεντινή, ο μεγαλύτερος αδελφός Φεδερίκο, αναλαμβάνει την προστασία τους. Είναι ένας νέος, που εδώ και καιρό έχει καταπνίξει τα συναισθήματά του, είναι οργισμένος με τη ζωή και οι περιστάσεις τον έχουν αναγκάσει να γίνει ένας αυστηρός και ψυχρός αρχηγός της οικογένειάς του. Παρά τον μεγάλο αριθμό προσωπικού, που διαθέτει η οικογένεια, κανένας δεν φαίνεται να μπορεί να δαμάσει τα σκανδαλιάρικα αδέρφια του, που λες και έχουν βάλει σκοπό να του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Η Φλορ συστήνεται ως Φλορισιέντα κι αφού καταφέρνει να τα χαλιναγωγήσει, είναι η μόνη, που τους κάνει να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η Φλορισίεντα τους δώσει κάτι παραπάνω από μια καλή γερμανική αγωγή και τις πλουσιοπάροχες συνθήκες ζωής.
Έτσι όπως ο πρίγκιπας βρήκε το γοβάκι και πρόσφερε την ευτυχία στην Σταχτοπούτα, αυτά τα παιδιά θα βρουν στην Φλορισιέντα τον άνθρωπο που θα τους χαρίσει την χαμένη χαρά. Όταν ανακαλύπτουν το μυστικό της Φλορισιέντα, που χανόταν συχνά για να βρει του φίλους της, την εξαναγκάζουν να τους παίρνει μαζί της. Μέσα απ΄ αυτήν την «παρανομία» τα παιδιά ανακαλύπτουν έναν κόσμο, που είναι πλέον δύσκολο κάποιος να τους τον στερήσει.
Η νέα Σταχτοπούτα λέγεται Floricienta
Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν η Μάλαλα, η νονά του Φεδερίκο και χήρα του Σαντιγιάν, ανακαλύπτει ότι ο νεκρός σύζυγός της έχει αφήσει την Φλορισιέντα κληρονόμο του μεγαλύτερου μέρους της περιουσίας του. Τότε η Μάλαλα μαζί με τις δύο ανύπαντρες κόρες της, αποφασίζουν να καταστρέψουν την Φλορισιέντα και η κόρη της Ντελφίνα να παντρευτεί το Φεδερίκο, με μοναδικό σκοπό να πάρουν την κληρονομιά. Η συναισθηματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Φεδερίκο, θα διευκολύνει τη Μάλαλα να πετύχει τον στόχο της.. Κι όπως στα παραμύθια μια νεραϊδονονά θα κουνούσε το ραβδάκι της για να βοηθήσει την κατάσταση … Εδώ το ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο έρωτας, αυτός που μας κάνει να πιστεύουμε, όπως και στα παραμύθια, πως και στη απλή ζωή μπορείς να βρεις την αληθινή ευτυχία...

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρτιν Μαριάνι, Κρις Μορένα, Μάουρο Σκαντολάρι
ΠΑΙΖΟΥΝ: Φλορένσια Μπετρότι, Χουάν Γκιλ Ναβάρο, Μπέντζαμιν
Ρόχας, Αγκουστίν Σιέρα, Νίκολας Μαικές, Στέφανο Ντι Γκρεγκόριο, Ζούλμα Φαίαντ, Χέινι Τρέιλες, Αλμπέρτο Άνχαρτ, Ίζαμπελ Μάσεντο, Ανχέλες Μπαλμπιάνι, Μαριάννα Εσπόζιτο, Εστεμπάν Πέρεθ

*  Η αισθηματική σειρά είναι αργεντίνικης παραγωγής 2004 και θα ολοκληρωθεί σε 175 επεισόδια.
* Η επιτυχημένη παραγωγός της αργεντίνικης τηλεόρασης, Κρις Μορένα, μετά την τεράστια επιτυχία του 1998 με το “Τσικιτίτας” επέστρεψε στην κορυφή με τη Φλορισιέντα, που είναι μία σύγχρονη εκδοχή της Σταχτοπούτας


ΠΗΓΗ: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...