Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Λίγες πληροφορίες για την τέταρτη Σεζόν του tvd



Ας αρχίσουμε με κάποια βασικά στοιχεία:Ο Ματτ ειναι ζωντανός και ο Klaus πράγματι δημιούργησε τη bloodline των Salvatore.Επίσης η Julie Plec ανέφερε οτι δεν είδαμε το σώμα του Klaus να καίγεται ολοσχερώς μέσα στο φέρετρο και οτι υπάρχουν ποιθανότητες 99,9% να γυρίσει στην σειρά ο Joseph Morgan.

Συνεντευξη της Julie Plec....

Γιατι μετατρεψατε την Elena τωρα;
''Έχεις ένα κορίτσι που έχασε και τον τελεύταιο εν ζωή ενήλικα της οικογένειας της,τη θεία Jenna, η οποία πέθανε στη προηγούμενη σεζόν και έτσι όταν ξεκινήσαμε αυτή τη σεζόν (τρίτη) θέλαμε να προβάλουμε τη σχέση του Alaric ως κηδεμόνας της Elena και στη συνέχεια με δάκρυα άφησε αυτή και τον αδερφό της χωρίς την επίβλεψη ενηλίκων, γονείς και κηδεμόνα, για να βιώσει η Elena την εξέλιξη του ταξιδιού της.''

Θα γίνει η μετάβασή της, σωστά;
 "Θα υπάρξει μια συζήτηση γι 'αυτό στην αρχή.''

Μήπως η Elena ήξερε ότι είχε αίμα από βρυκόλακα στον οργανισμό της;
''Αυτό θα απαντηθεί στην τέταρτη σεζόν.''

Τι γίνεται με τo εκπληκτικό γεγονός ότι ο Damon συνάντησε την Elena πριν από τον Στέφαν ; "Υπάρχουν κάποια νέα στοιχεία που θα εισαχθούν για την Elena στο πρώτο επεισόδιο της επόμενης σεζόν. Νομίζω ότι είναι ακριβώς όλο το μέρος της συνεχιζόμενης φιλίας και της ερωτικής περιπέτειας που έχει η Elena με τον Damon . Αυτή είναι σε θέση να μην τον απορρίψει εντελώς αφού θυμήθηκε την πρώτη της γνωριμία με τον Damon.

Αλλά αυτή είναι και παλι πλήρως δεσμευμένη με τον Stefan ;
''Ναι, θα τους δούμε να ειναι πραγματικά για λίγο μαζί."

Ποια θα είναι η κατάσταση του Συμβουλίου;
Θα συναντήσουμε και ενα νέο μέλος: "Αυτό θα είναι σίγουρα το επίκεντρο του πρώτου επεισοδίου μας. Το Συμβούλιο γνωρίζει πάρα πολύ καλα οτι πρέπει να αναλάβει δράση οχι μονο εναντίον σε εκείνους που προσπαθησαν να τους εξαπατησουν αλλά και στα βαμπίρ που έχουν εγκατασταθεί στην πόλη.''

Τι θα γινει με την  Bonnie;
''Η επόμενη χρονιά είναι στην κατοχή της, δεν κατανοεί ακριβώς ότι υπάρχουν συνέπειες για τις πράξεις της, αλλά τελικά χρειάζεται να έρθει σε επαφή με το ποια είναι πραγματικά και τι είδους μάγισσας θέλει να είναι.''

Θα μιλάει κανεις στη  Rebecca;
''Ο Klaus θα είναι θυμομένος μαζί της επειδή δεν του έδωσε την ευκαιρία  να καταστήσει νέα υβρίδια, ενώ η πολύ, πολύ, πολύ επιθετική και δολοφονική της  κίνηση θα "εξορίσουν" αυτό το πρωτότυπο ακόμη περισσότερο από ό, τι ηταν ήδη'' η Plec λέει.

Τι γίνεται με τον νέο κακό ;
"Αυτό είναι ένα ερώτημα που παραμένει. Ποιο είναι το μεγάλο κακό και από που θα έρθει ; Αυτό πρόκειται να είναι ενα μέρος της διασκέδασης των τηλεθεατών για να κατανοήσουν μόνοι τους ποιος θα 'ναι και γιατί."


Ένας υπάλληλος του CW ειπε: Η τεταρτη σεζόν ξεκινά με τη γνώση ότι τα πάντα αλλάζουν. Όπως η Elena και οι φίλοι της εχουν υπεισέλθει στην τελική έκταση του σχολείου πριν την αποφοίτηση τους θα σταλούν  μακριά σε διαφορετικά μονοπάτια, και η πατρίδα τους Mystic Falls παίρνει ένα βαθύτερο νόημα, όταν ένας νέος κακοποιός φαίνεται αποφασισμένος να την καταστρέψει.''

Υπόδειξη του Ian Somerhalder: "Εδώ είναι το καλό πράγμα: Ο Damon δεν λιώνει για την Elena ούτε για την Κάθριν, οπότε ίσως θα πάρουμε μερικές σκηνές με τον Damon όπως ήταν στην πρώτη σεζόν''

Η Candish Accola έχει πει στην τηλεόραση ότι δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι θα γίνει αλλά αυτή είναι ενθουσιασμένη για να δεί ποιο είναι οριακό σημείο του καθενός  διότι σε αυτό το μέρος  ο καθένας οτι είχε μέσα του έπρεπε να το κρατήσει για τον ευατό του.

Ο Κέβιν Γουίλιαμσον αναγνωρίζει ότι στην Season 4 θα επικεντρωθεί στον αγώνα της Elena να δεχθεί την ταυτότητά της ως βαμπίρ και ότι θα παίξει η  Φοίβη Tonkin  ως guest star.

Στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης ATX στο Ώστιν, η Plec επιβεβαίωσε ότι θα συναντήσουμε τον πατέρα της Μπόνι σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια του ανώτερου έτους της εν λόγω μάγισσας. "Φέτος είναι μια μεγάλη χρονιά των μεταβάσεων'' είπε ο παραγωγός. "Είναι το τέλος του τελευταίου έτους, και υπάρχει πλούσια ζωή στο σπίτι για όλους που θα πάμε για να εξερευνήσετε."

Η Plec επίσης είπε  λεπτομέρειες σχετικά με την Elena και τι μετάβαση της και το πως θα είναι . Ο χαρακτήρας της θα εξελιχθεί σε μια " υπερφυσικη ηρωίδα . "

Πηγή : The vampire diaries greek blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...