Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Συγκεντρωμένα τα μέχρι τώρα spoiler για τη Season 5 του Merlin


1) O Μοrdred θα επιστρέπσει και μάλιστα, θα γίνει ιππότης του Camelot. Το πρώτο επεισόδιο θα φέρει το όνομά του. Επίσης είτε θα συμμαχήσει και με τον Arthur και με τη Morgana ή όπως ο Agravaine  θα προσποιείται ότι είναι με το μέρος του Arthur ενώ στην πραγματικότητα θα είναι με τη Morgana. Οι συγγραφείς μάλιστα είπαν ότι στο τέλος της σειράς έχει κάτι να κάνει (μάλλον πρόκειται για υπαινιγμό ότι στην ιστορία όπως και στο θρύλο, ο Mordred θα σκοτώσει τον Arthur). Θα έχει μεγάλο ρόλο. Θα τον παίζει ο Alexander Vlahos.

2)Τα πρώτα δύο επεισόδια είναι θεματικά ενιαία. Μάλιστα θα υπάρξει χρονικό άλμα και οι θεατές θα μείνουν έκπληκτοι όταν καταλάβουν που βρίσκονται οι χαρακτήρες και πώς έχουν εξελιχθεί.


3)Θα εμφανιστούν δύο καινούργια τέρατα στα δύο πρώτα επεισόδια

4)Θα εμφανιστούν μαγικοί λύκοι.

5)Θα εμφανιστούν οι σάξονες.

6)Οι δράκοι θα έχουν σημαντικότερο ρόλο και δική τους πλοκή. Μάλιστα οι παραγωγοί άφησαν να εννοηθεί ότι η διαμάχη και ίσως η νίκη του κόκκινου(συμβολίζει το Camelot) ενατίον του λευκού δράκου συμβολίζει την αντίστοιχη πορεία του Camelot εναντίον των Σαξόνων.

7) Ο James Robinson θα παίξει τον Sir Runolf και ο Stephen McCole τον Ragnor. Ένα πολύ μικρό guest θα κάνει και ο Liam Cunningham.

8) Θα ξαναεμφανιστούν η βασίλισσα Arin και η πριγκίπισσα Mithian.

9)Η Mithian αφού δει κάποιον να μαχερώνεται θα συναντήσει ένανα μάγο(μάλλον τον Merlin ή την Morgana).

11)Η Mithian σίγουρα σε αυτό τον κύκλο θα γνωρίσει τη Morgana.

11)Η Morgana θα μεταμορφώνεται σε γριά με τη μέθοδο που χρησιμοποίησε στον τρίτο κύκλο η  Morgause και από φωτογραφίες των γυρισμάτων φαίνεται ότι με τη μορφή αυτή θα συνοδεύσει τη Mithian.

12)H Morgana γίνεται πιο ισχυρή και πιο αποφασισμένη εχθρός από ποτέ άλλοτε και τα πράγματα σοβαρέυουν τώρα που ο Arthur είναι βασιλιάς και χτίζεται το μέλλον της Albion. Είναι πολύ πιθανό να μπορεί να εξουσιάζει το λευκό δράκο Aithusa. Τα ρούχα της θα είναι πιο πολυτελή σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο.

13) Ο Merlin θα είναι διαφορετικός αφού σκότωσε τον Agravaine, θα είναι πιο μεγάλος και πιο όριμος. Με τη σειρά του θα έχει περισότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει, θα έχει να πάρει πολύ διαφορετικές αποφάσεις και θα πρέπει να βρει τα όρια ανάμεσα στο καλό και στο κακό και να αντιμετωπίσει τα πάθη του. Σε αυτό τον κύκλο θα ολοκληρώσει ορισμένες από τις δικές του αναζητήσεις. Και σε αυτο τον κύκλο δε θα έχει love interest. Οι συγγραφείς μάλιστα είπαν ότι δεν αποκλείουν τελείως το ενδεχόμενο  να αποκτήσει στο μέλλον love interest αλλά γενικά δε τον θεωρούν ρομαντική φιγούρα και θα παραμείνουν σε αυτή την εικόνα.

14)O  Arthur μαζί με τον  Merlin θα παρευρεθούν σε μία εκτέλεση σε κάποιο χωριό και ο πρώτος θα τη σταματήσει την τελευταία στιγμή. Η γυναίκα που σώζει θα εμφανιστεί και σε άλλες σκηνές με τον Arthur και τον Merlin.

15)H Gwen είναι πλέον Βασίλισσα και ο ρόλος της και γενικά αλλά και κονά στον Arthur θα αλλάξει. Οι σχέσεις της με τον Merlin θα παραμείνουν καλές.

16) Θα δούμε περισσότερο τους ιππότες και θα ξαναδούμε τη στρογγυλή τράπεζα.

17)Θα ξαναδούμε τις σπηλιές Clearwell, το μέρος όπου πέθανε ο Agravaine.

18)Στον πέμπτο κύκλο δε θα υπάρχουν τόσα guest όσα στους προηγο΄θμενουσ για να αναπτυχθούν περισσότερο οι βασικό χαρακτήρες.

19)O Gwaine θα έχει πιο σημαντικό ρόλο.

20)Ο Lancelot δε θα ξαναεμφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...