Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

American Horror Story - Spoilers Season 2

o Tim Minear αποκαλύπτει :
Κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του "American Horror Story" η Jessica Lange έκλεψε ουσιαστικά την παράσταση με την απόδοσή της ως Contstance Langdon.
Ενώ μιλώντας στο MTV News, ο Tim Minear, παραγωγός και σεναριογράφος του ''American Horror Story''
αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας της Lange, θα είναι μια καλόγρια.
 

Το καινούργιο μέλος Joseph Fiennes (αδελφός του Ralph Fiennes - Βόλντεμορτ) θα παίξει σύμφωνα με πληροφορίες το διευθυντή του ιδρύματος για τον οποίο η Lange, διαθέτει μια έλξη. Αν η Lange, παίζει μια καλόγρια, τότε τα συναισθήματά της για τον Fiennes είναι περισσότερο ακατάλληλα και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια προβλήματα της.

Στη δέυτερη σεζόν, η τοποθεσία θα αλλάξει σε ένα ίδρυμα για τους παράφρονες εγκληματίες κατά τη δεκαετία του '60 στην Ανατολική Ακτή. Είπε ο Minear, "ο λόγος που το κάνουμε στη δεκαετία του 1960 είναι, γιατί αυτό ταιριάζει με την ιστορία που θέλουμε να πούμε."

Ο Minear απευθύνεται επίσης στον εν συντομία χαρακτήρα, Adam Levine, ο οποίος έχει ήδη χαρακτηριστεί ως το μισό από ένα ζευγάρι που ονομάζεται «Οι εραστές». "Ας πούμε ότι ο χαρακτήρας του Adam είναι ένα είδος νεύματος στις σύγχρονες ευαισθησίες, σε αντίθεση με κάτι από τα μέσα του αιώνα».

Ο Minear αποκάλυψε επίσης ότι το ''Murder House'' μπορεί να κάνει μια σύντομη εμφάνιση αυτή τη σεζόν.

Η σειρά θα συνεχιστεί αυτόν τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...