Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Οι χαρακτήρες της σειράς από τους originals



Η Davina ειναι μια νεα, προστατευομενη μαγισσα, η οποια ομως εχει και την σκοτεινη πλευρα της. Λογω των δαιμονων της, οι προστατευομενοι της προσπαθουν να την προφυλαξουν απο τον κοσμο, παρολο που η ιδια δεν μπορει να αντισταθει στον τρομακτικο και σκοτεινο κοσμο της Νεας Ορλεανης.
Για τη σειρα "The Originals".
Οταν φτανει στα αυτια του Κλαους οτι καποιοι ανθρωποι ετοιμαζονται να κινηθουν εναντιον του, κατευθυνεται στην Νεα Ορλεανη για να μαθει τι σκαρωνουν. Γινεται γνωστο οτι ο Κλαους ειναι απο τους πρωτους κατοικους της πολης. Ζηταει βοηθεια απο παλιους γνωστους του, συμπεριλαμβανομενου του πρωην προστατευομενου του, Marcel.
Για τη σειρα "The Originals".
Οπως συνεβει και με την Μπονι, ετσι και η μαγισσα Σοφι εχει χασει τις δυναμεις της και θελει να τις παρει πισω. Κρυφα, η Σοφι ετοιμαζει την επανασταση της αναμεσα στους ανθρωπους της.
Για την σειρα "The Originals".
Ως ο πρωην προστατεομενος του Κλαους, ο Μαρσελ παρουσιαζεται κακος, αγριος και χαρισματικος. Καποτε ηταν ενας απλος περιπλανωμενος στους δρομος, ομως ο Κλαους τον βρηκε, τον εκανε βρυκολακα και του εμαθε ολα οσα ηξερε για τις δυναμεις του. Οταν οι Αρχικοι επιστρεφουν στη Νεα Ορλεανη ανακαλυπτουν πως ο Μαρσελ ειναι αρχηγος μια υπερφυσικης κοινοτητας και εχει δημιουργησει νεους κανονες.



Για τη σειρα "The Originals".
Δεν υπαρχουν ακομα λεπτομερειες για το πως και γιατι θα αναμιχθει η Hayey, ομως αν σκεφτουμε οτι βοηθησε στο να πεθανουν 12 υβριδια, τα πραγματα θα αγριεψουν.

Για τη σειρα "The Originals".
Συνοδευοντας τα αδερφια του, ο Elijah κατευθυνεται στη Νεα Ορλεανη οπου ο πρωην προστατευομενος του Κλαους, Marcel, προκαλει μεγαλα προβληματα στην πολη. Παρολο που ο Daniel Gillies συμμετεχει στα γυρισματα της σειρας "Saving Hope", πιστευει πως το spin-off δεν θα του προκαλεσει δυσκολια και προβληματα.
Για τη σειρα "The Originals".
Εκτος απο τα αδερφια της, η Ρεμπεκα θα επιστρεψει στη Γαλλικη συκοικια της Λουισιανα, οπου εκεινη και η οικογενεια της αφησαν ανεξιτηλο σημαδι, το 1990




ΠΗΓΗ The Vampire Diaries Greek Fan Page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...