Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

To American Horror Story ψάχνει να βρεί περισσότερους ηθοποιούς

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα στην Season 2 του «American Horror Story και αν μοιάζει η σειρά να έχει ήδη ένα πλήρες καστ, οι παραγωγοί δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τη συμπλήρωση του ρόστερ.
Γνωρίζουμε ήδη ότι η σειρά θα λάβει χώρα στη δεκαετία του 1960 σε ένα ινστιτούτο για τους παράφρονες εγκληματίες και ότι ο χαρακτήρας της Jessica Lange θα να είναι μια καλόγρια.
Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Zachary Quinto, η Sarah Paulson, ο Evan Peters και η Lily Rabe θα επιστρέψουν με εντελώς διαφορετικούς ρόλους από ό, τι έπαιξαν στην Season 1. Για παράδειγμα, ο Evan Peters θα παίζει το καλό παιδί αυτή τη φορά. Επιπλέον, αυτή η σεζόν θα ασχοληθεί με το θέμα της λογικής και φαίνεται, επίσης, η σεξουαλικότητα μέχρι στιγμής στη τιμητική λίστα περιλαμβάνει την Chloe Sevigny, ως Shelly η νυμφομανής, τη Lizzie Brochere ως Gia μια "άγρια ​​άγρια ​​καυ**άρα γυναίκα», τον Adam Levine, ως το μισό ενός ζευγαριού που ονομάζεται «Οι Εραστές», τον Joseph Fiennes, ως το αντικείμενο της αγάπης του χαρακτήρα της Lange, και ο Chris Zylka ως κωφάλαλος ο οποίος είναι το «πιο όμορφο αγόρι στον κόσμο." Επιπλέον, ο James Cromwell, θα παίξει τον Dr. Arden, κάποιος που λειτουργεί υπό τον χαρακτήρα της Lange και θα την αναγκάσει να υποστεί πολλές συγκρούσεις

Τώρα φαίνεται ότι οι παραγωγοί πρόκειται να ζητήσουν περισσότερους ρόλους. Σύμφωνα με το TVLine, μοιάζει να είναι επίσης ψάχνουν για κάποιον που να παίξει την Wendy (μια λεσβία χίπι στα 30 της), την Abigail (μια πόρνη), τον Frank McGuire (έναν απο την Βοστώνη ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής της ασφάλειας σε ένα νοσοκομείο), την ηγουμένη Claudia (το αφεντικό του χαρακτήρα της Lange,), τον Πάτερ Malechi (έναν Ιρλανδός ιερέας), τον Morley Πότερ («γεωργός), τις Barb και Lois (δύο λεσβίες που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι ένα ζευγάρι), και τον Carl (έναν πρώην στρατιωτικό ο οποίος είναι τώρα ένας από τους ανώτερους του ιδρύματος).|Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για το πότε η Season 2 του «American Horror Story» θα κάνει το ντεμπούτο της, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα είναι κάπου κοντά στο Halloween!

Πηγή: http://sciencefiction.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...