Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Once Upon a Time - Casting

Το Storybrooke είναι έτοιμο να αποκτήσει άλλον εναν διάσημο πολίτη ...

Στο Once Upon a Time του ABC έχει εμφανιστεί η Σταχτοπούτα, η Belle, η Κοκκινοσκουφίτσα και πολλοί άλλοι διάσημοι παραμυθένιοι χαρακτήρες και μετά εμφανίζεται η Maleficent (που παίζεται από την Kristin van Straten) σε μερικά επεισόδια. 'Ηταν μόνο θέμα χρόνου πριν η Πριγκήπισσα

Aurora έφθανε στο Storybrooke. Μετά από αναζήτηση για την τέλεια ηθοποιό για να γεμίσει το θρυλικό ρόλο, το ABC πήρε την πρωταγωνίστρια του TUDORS Sarah Bolger.Στο παραμύθι, η Aurora ''χτυπάει'' το δάχτυλό της σε μια καταραμένη τροχό που γυρίζει (ευγενική προσφορά της Maleficent) και ολόκληρο το βασίλειο πέφτει σε βαθύ ύπνο μέχρι ο πρίγκιπα της την βρίσκει και της δίνει το πρώτο φιλί της αληθινής αγάπης που ξυπνά την Ωραία Κοιμωμένη από το βαθύ ύπνο της.
Εκτός από το casting για την  Ωραία Κοιμωμένη, το Once Upon a Time έθεσε επίσης το ρόλο της Μουλάν με την ηθοποιό του The Hangover II Jamie Chung. Η Μουλάν ήταν μια ταινία της Disney που βγήκε το 1998 για μια νεαρή Κινέζα που μπαίνει κρυφά στο στρατό, προκειμένου να σώσει τη ζωή του πατέρα της και γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους πολεμιστές της Κίνας.

Και οι δύο ρόλοι είναι επαναλαμβανόμενοι και οι δύο χαρακτήρες αναμένεται να αρχίσουν να εμφανίζονται νωρίς στη σεζόν.

Πηγή: http://tvdramas.about.com/b/2012/07/08/once-upon-a-time-casts-sleeping-beauty.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...