Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Once Upon a Time : 8 Spoilers

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό βίντεο από την 2η σεζόν.
 

1. Θα εμφανιστούν οι : Μουλάν, o Jack και η φασολιά και η Ωραία Κοιμωμένη (Sarah Bolger). 

2. Hook! Υπάρχει νέο υλικό για τη Season 2 και ο Henry (Jared Gilmore) έκανε μια έκκληση για βοήθεια, εξηγώντας ότι ακόμη και αν η κατάρα έχει σπάσει, άσχημα πράγματα συμβαίνουν ακόμα στο Storybrooke. Ένας μυστηριώδης άνδρας εμφανίζεται στο ενεχυροδανειστήριο του κ.Gold (Robert Carlyle) και σπάει μία από τις βιτρίνες για να κλέψει κάτι: ένα γάντζο για το χέρι του. Καλά καταλάβατε, ο Κάπταιν Χουκ του Πήτερ Παν έρχεται στο Storybrooke!

3.
Storybrooke VS Παραμύθένια γη: Η κατάρα μπορεί να έχει αρθεί στο φινάλε της σεζόν, αλλά οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες δεν μεταφέρθηκαν πίσω στην παραμυθένια ιστορία τους. Γιατί; "Ολοι θέλουν να πάνε πίσω, αλλά ποιος ξέρει αν υπάρχει κάτι για να πάνε πίσω,« Edward Kitsis: Θα μάθετε για ορισμένα μέρη της παραμυθένιας γης όπως το γυάλινο φέρετρο της Χιονάτης. Οι παραγωγοί επίσης σημείωσαν ότι η σειρά θα εξακολουθεί να πηγαίνει πέρα ​​δώθε μεταξύ Storybrooke και παραμυθένιας γης, και δεν θα διαγραφούν οι μνήμες καθενός από το Storybrooke.


4.
Η προέλευση του Henry: Οι παραγωγοί υποσχέθηκαν ότι στην Season 2 θα μάθουμε σίγουρα την ταυτότητα του πατέρα του Henry. Η Jennifer Morrison ήδη γνωρίζει ποιος είναι. Η Morrison ελπίζει επίσης ότι θα συναντηθούνε κάποια μέρα οι θετοί γονείς της Emma, αλλά αυτή η ιστορία δεν είναι στα δύο πρώτα επεισόδια της σεζόν 2.

5. Πρόσωπα που επιστρέφουν : Τώρα που το σόου θα παρουσιάσει την Ωραία Κοιμωμένη στην σεζόν 2, οι παραγωγοί άφησαν να εννοηθεί ότι η Maleficent (Kristin Bauer) - η οποία εμφανίστηκε στην αρχή της 1ης σεζόν μπορεί να επιστρέψει. Οι παραγωγοί, επίσης, άφησαν να εννοηθεί ότι ο γιος του Rumpelstiltskin, Bae πιθανόν να εμφανιστεί στην σεζόν 2. Εν τω μεταξύ, ο σερίφης Graham (Jamie Dornan) έκανε μια guest εμφάνιση σε ένα βίντεο παρωδία για ένα ψεύτικο site που ονομάζεται Singlebrooke, ελπίζοντας ότι θα επιστρέψει επίσης.
6.
Θέματα Μαγείας: Τώρα που η μαγεία είναι στο Storybrooke, η Ruby μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο κακό λύκο μια φορά το μήνα, όταν λάμπει το φεγγάρι. Αυτό θα ήταν κακό," είπε η Meghan Ory.

7.
Ο Whale, αποκάλυψε: Η διπλές ταυτότητες πολλών κατοίκων αποκαλύφθηκαν στην περασμένη σεζόν αλλα η ταυτότητα του Dr. Whale παραμένει μυστήριο. Ωστόσο, οι παραγωγοί υποσχέθηκαν οτι το παραμυθένιο του alter ego του θα αποκαλυφθεί στην σεζόν 2.


8.
Νέα πρόσωπα: Εκτός από την Μουλάν και την Ωραία Κοιμωμένη, οι παραγωγοί δέχθηκαν ευνοϊκά την ιδέα της καθιέρωσης και άλλων χαρακτήρων της Disney. Ειδικότερα, ήταν πολύ δεκτικοί σε Ariel και Αλαντίν, αλλά όχι τόσο πολύ για Γουίνι το Αρκουδάκι και Γκούφυ. (Δικαίως!)


Το Once Upon a Time θα επιστρέψει το Φθινόπωρο και κάθε Κυριακή (εδώ Δευτέρα) θα μας κάνει συντροφιά !

Πηγή: http://www.seattlepi.com/ae/tv/tvguide/article/Comic-Con-7-Spoilers-From-Once-Upon-a-Time-3707367.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...