Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Νέος χαρακτήρας στο The Vampire Diaries



Το
''The Vampire Diaries" συνεχίζει να προσθέτει κι 'αλλους χαρακτήρες στο καστ για την 4η σεζόν. Ο David Alpay, ο οποίος είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στο "The Borgias" και "The Tudors," καλείται να διαδραματίσει έναν καθηγητή πανεπιστημίου που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το υπερφυσικό.
Ο καθηγητής Shane θα μοιραστεί μια ιδιαίτερη σχέση με την Bonnie, όταν φθάνει για πρώτη φορά στο τέταρτο επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες τη γνωρίζει μέσω της οικογένειάς του, έτσι ελπίζουμε με την εισαγωγή του να μάθουμε λίγο περισσότερο για τη Bonnie και το οικογενειακό ιστορικό της. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα αποτελέσει ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιον από τους χαρακτήρες.
Στην Season 2, όταν ο Damon, ο Alaric, και η Elena επισκέφθηκαν τα γραφεία της Isobel στο Πανεπιστήμιο Duke, μάθαμε ότι η Isobel είχε κάνει κάποια σοβαρή έρευνα για τα βαμπίρ, ως μέρος των σπουδών της. Ας πούμε απλά ότι ο Shane έχει πολλά κοινά με την βιολογική μητέρα της Elena.

Πηγη: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/08/the-vampire-diaries-season-4-casts-david-alpay-as-professor-shane.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...