Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Θάνατος στην πρεμιέρα του Vampire Diaries



Το Vampire Diaries δεν θα χάσει καθόλου χρόνο. Θα φέρει κάποιο συγκλονιστικό δράμα, όταν η σειρά θα επιστρέψει τον Οκτώβρη. Η Julie Plec αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα θα έχει έναν ''ισχυρό θάνατο που θα προκαλέσει έκπληξη.''

Το Mystic Falls θα έχει σοβαρά προβλήματα όταν θα ξεκινήσει η τέταρτη σεζόν. Ενώ το μεγαλύτερο σοκ στο φινάλε της τρίτης σεζόν ήταν ότι η Elena έγινε βρικόλακας, όλοι οι φανς ξέχασαν ότι ο ''κακός'' Alaric είπε σε όλο το συμβούλιο ότι η πόλη είναι πλημμυρισμένη από βρικόλακες............. και ότι η σερίφης Forbes και η δήμαρχος Lockwood το γνώριζαν.

''Όταν ο Alaric Saltzman είπε στο συμβούλιο ότι ολόκληρη η πόλη είναι γεμάτη με βρικόλακες αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για πολλούς ανθρώπους και αυτό το γεγονός στο πρώτο επεισόδιο θα προκαλέσει ένα μικρό ντόμινο'' αποκάλυψε η Plec. 

''Κανένας χαρακτήρας δεν είναι ασφαλής σε μια σειρά με βρικόλακες, και το Vampire Diaries το έχει αποδείξει στο παρελθόν σκοτώνοντας αρχικούς, μαθητές λυκείου και συγγενείς. Ο τελευταίος θάνατος ίσως χτυπήσει πιο κοντά στο σπίτι, αλλά η Plec δε θα αποκαλύψει ποιος ακριβώς είναι.

Εφόσον το συμβούλιο βρίσκεται σε κυνήγι βρικολάκων, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι θα λάβει έναν αιώνιο κάτοικο. Ενώ η λίστα με τους βρικόλακες συνεχίζει να αυξάνεται, είναι πιθανό το θύμα που εμπλέκεται με τον ''ισχυρό θάνατο που θα προκαλέσει εκπληξη'' να είναι άνθρωπος. Δε θα ήταν η πρώτη φορά που ένα μέλος του συμβουλίου θα σκότωνε κατά λάθος έναν άνθρωπο ( θυμηθείτε πως ο Jeremy άρχισε να βλέπει φαντάσματα, αφού η Bonnie τον έφερε πίσω στη ζωή ).

Έχει ήδη διαρρεύσει ότι στη πρεμιέρα θα γνωρίσουμε ένα νέο πρόσωπο, τον πάστορα Young, ο οποίος δε θα ζήσει μετά από το πρώτο επεισόδιο, μετά την απαγωγή του Damon, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο ''ισχυρός θάνατος που θα προκαλέσει έκπληξη'' θα είναι αυτός.

Εσείς ποιος λέτε να είναι ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...