Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Spoilers για τον 5ο κύκλο του Vampire Diaries


SPOILERS για την Katherine στην 5η σεζον....

JULIE PLEC: "Σαν ανθρωπος, θα ειναι πολυ, πολυ κακια. Α μη τι αλλο, νιωθει ανοητη να αφησει τον ευατο της να γινει ευαλωτη και βγαζει αυτη την απογοητευση της δικης της αδυναμιας στην Ελενα. Αν η Ελενα παει να την κυνηγησει, η Katherine ειναι παντα ετοιμη να κλωτσησει το κουταβι."


SPOILERS για τον Damon - Delena στην 5η σεζον....

JULIE PLEC: "Προκειται να δουμε τον Damon να προσπαθει να γινει ενα καλο αγορι για χαρη της, και ενω δεν θα ειναι ευκολο, θα προσπαθει σαν τρελος να δουλεψει η σχεση τους....και θα εχουν μια πραγματικη ευκαιρια για να ευτυχισουν."


SPOILER για την Bonnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JULIE PLEC: "Κοιταξτε τι μπορω να πω για την Bonnie: Προσωπικα δεν βλεπω να επιστρεφει ως ανθρωπος στην σειρα, αλλα ξερω πως εχουμε εναν χαρακτηρα ο οποιος μπορει να βλεπει φαντασματα. Σιγουρα δεν ειναι η τελευταια φορα που βλεπουμε την Bonnie. Α μη τι αλλο, θα ειναι ακριβως στην μεση της υποθεσης την επομενη σεζον, μονο με μερικες νεες επιπλοκες."


όλα τα Spoilers τα πήραμε από την ελληνική σελίδα για το Vampire Diaries The Vampire Diaries -Greek Fan Page ஜ

3 σχόλια:

  1. dimosieusa kapoia ar8ra s stn selida m sto facebook elpizw na mn se peirazei..an s peirazei pes t m na ta vgalw.. :/ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι δεν πειράζει :) απλά να βάλεις πηγή η από το site ή από αυτό που πήρα εγώ πχ αν θες να πάρεις αυτήν την ανάρτηση βάλε την πυγή που το πήρα εγώ :)

      Διαγραφή

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...