Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Δηλώσεις απο την Claire Holt


CLAIRE HOLT(αφου διαβασε το σεναριο του επεισοδιου 4x10): "Ημουν ενθουσιασμενη, μετα αφοτου διαβασα το σεναριο εστειλα αμεσως μνμ στην Julie Plec ‘Ω θεε μου, σ'ευχαριστω πολυ. Το αγαπω αυτο το επεισοδιο.’ Ειναι μια απο τις λιγες φορες οπου η Rebekah πραγματικα εχει τον ελεγχο και της αρεσει αυτο. Ηταν διασκεδαστικο ολο αυτο το ‘Αληθεια ή Θαρρος’ παιχνιδι. Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου επεισοδια."

Rebekah's return



συνεντευξη της Claire Holt...

αποκαλυπτει πως μετα το επεισοδιο 4x10 η σχεση του Στεφαν και της Rebekah θα αλλαξει ριζικα, πως σ'αυτο το ταξιδι που κανανε στην Νεα Σκωτια με σκοπο να βρουνε την θεραπεια περασαμε τελεια και πως ειναι ενθουσιασμενη που η Hayley θα παιξει στην νεα σειρα "The Originals" γιατι υπαρχει πιθανοτητα να παιξουνε μαζι!!!

claire holt exclusive interview


-Δεν θα βαζαμε την Rebekah στην λιστα με τους κακους αλλα σιγουρα ειναι παρεξηγημενος χαρακτηρας. Απλα θελει να βρει την θεση της σ'αυτο τον κοσμο. Θα δουμε καποια σημαντικη αλλαγη πανω της καθως προχωραει η 4η σεζον?

CLAIRE HOLT: "Ετσι νομιζω. Στην διαρκεια της αναζητησης της θεραπειας, πιστευω οτι θα μαθει πως να λειτουργει με τους αλλους ανθρωπους λιγο καλυτερα. Θα την δειτε να ωριμαζει σαν χαρακτηρα...ειδικα οταν καταλαβει πως δεν μπορει να χειριζεται ή να βασανιζει παντα τους αλλους για να παρει αυτο που θελει. Δεν ειναι πλεον το κακο κοριτσι, οποτε αυτη ειναι μια μεγαλη αλλαγη για μενα."


ΠΗΓΗ:Vampire Diaries Greek Fan Page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...