Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Spoilers για το vampire diaries




JULIE PLEC: "Eχει να κανει με το τι σχεδιαζει η Rebekah. Ελειπε εδω και καμποσο καιρο. Εχει χασει πολλα. Θα ενημερωθει λοιπον οτι η Ελενα και ο Στεφαν χωρισαν, οτι η Ελενα κοιμηθηκε με τον Damon, οτι υπαρχει ενα sire bond και οτι η θεραπεια δεν εχει βρεθει ακομα. Και ολα αυτα θα τα μαθει αφου θα τους εχει βαλει ολους "τιμωρια" στο σχολειο." 


Πως ο Jeremy προκειται να κοντρολαρει τον κυνηγο μεσα του?

JULIE PLEC: "Προκειται να γινει σκληρος μεσα στα επομενα 2 επεισοδια, μια μηχανη εναντια των βρυκολακων, και με εναν αναπαντεχο προπονητη στο πλευρο του, τον Damon. Οποτε θα δουμε σιγουρα να το διασκεδαζουν πολυ αλλα θα υπαρχει κινδυνος και για τους δυο τους. Σιγουρα θα καταλαβουν τι θα πρεπει να κανουν για να μεγαλωσει το σημαδι. Ο Damon δεν προκειται να ελευθερωσει τον Jeremy στο κρησφυγετο των βρυκολακων αν δεν βεβαιωθει πως ειναι ετοιμος και καταλληλα εκπαιδευμενος."


Ειναι ο Tyler και η Caroline ΟΚ?

JULIE PLEC: "Ο Tyler προκειται να παλεψει, και η Caroline θα παλεψει επισης για να τον βοηθησει. Αλλα εαν υπαρχει ενας πραγμα που αυτοι οι δυο εχουν αποδειξει ξανα και ξανα, ειναι πως οταν οι καταστασεις ειναι ακραιες και φριχτες, παντα βρισκουν εναν τροπο να ειναι ο ενας διπλα στον αλλον. Νομιζω πως μπορουμε να ειμαστε ησυχοι, πως αυτο δεν εχει αλλαξει ακομα.


JULIE PLEC: "Η ομορφια του Κλαους, οπως και του Damon, ειναι πως ολα αυτα τα φριχτα πραγματα που εχει κανει ξεκινησαν απο την ελλειψη εμπιστοσυνης και πιστης γιατι υπηρξε επανειλημμενα προδωμενος και συνεχως απορριπτονταν στην ζωη του. Δεν δικαιολογω την απαισια συμπεριφορα του, αλλα γεννηθηκε ανθρωπος. Οταν καποιος εχει δυνατη καρδια ανθρωπου, υπαρχει ελπιδα για εκεινον...ισως, οχι απαραιτητα, να ξυπνησει την επομενη μερα και να ειναι ο Αντρας της Χρονιας. Ο Κλαους θα συνεχισει να ειναι ενας πολυ μπερδεμενος χαρακτηρας. Μοιαζει πολυ με τον Damon στις πρωτες 2 σεζον, οταν νιωθει κολλημενος στον τοιχο, επιτιθεται με ασχημους τροπους. Του ειναι αδυνατον να συγχωρεσει. Κι ομως, το να λυτρωθει ο χαρακτηρας του Κλαους, ειναι κατι που παντα το συζηταμε. "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...