Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Teen Wolf - Season 3




Οι παραγωγοί του Teen Wolf  διεξήγαγαν μια εκτεταμένη έρευνα για να βρουν τους σωστούς ηθοποιούς για το ρόλο των διδύμων Ethan και Aidan. Οι δύο 24χρονοι ηθοποιοί (Charlie και Max Carver) από τη σειρά Desperate Housewives έχουν προσγειωθεί στους βασικούς ρόλους της 3ης σεζόν. ''Είναι και οι δύο γοητευτικοί, ο Ethan είναι πανέξυπνος και χρησιμοποιεί ύπουλα το μυαλό του και ο Aidan είναι πολύ απλά ένας από τους πιό βίαιους λυκανθρώπους.'' δήλωσαν οι παραγωγοί της σειράς.


Η Felisha Terrell αποτελεί επίσης μία ακόμα αλφα που θα εισβάλει στο Beacon Hills στο ρόλο της Kali. Έχει σχολιαστεί από τους παραγωγούς ως αδίστακτη και σέξυ ! Και μην ξεχνάμε οτι οι Alphas έχουν ως σκοπό να στρέψουν τον Derek εναντίον του Scott και το αντίθετο. 


Εν τω μεταξύ, η Αυστραλέζα ηθοποιός Adelaide Kane καλείται να διαδραματίσει την Cora. Όπως αποκάλυψε στο παρελθόν, αυτή είναι μια σκληρή 17χρονη η οποία έχει ένα παρελθόν με τους λυκανθρώπους.

Μην ξεχνάτε το Teen Wolf επανέρχεται στις οθόνες μας το καλοκαίρι του 2013 με ολοκαίνουριους ηθοποιούς αλλα και με την μεγάλη αποχώρηση του Colton Haynes (Jackson) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...