Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Teen Wolf - Season 3

1)Τα ματια του Jackson ειναι μπλε για καποιο λογο. Δεν εγιναν κιτρινα οπως των περισσοτερων λυκανθρωπων,αλλα ενα διαπεραστικο μπλε. και αυτο δεν εχει να κανει απλα με το οτι ο Colton εχει υπεροχα ματια και η ομαδα των εφε δεν ηθελε να τα αλλαξει.

2)Η Erica και ο Boyd ειναι ζωντανοι στην αρχη της season 3. θα μαθουμε τι τους συμβαινει μεσα στα 2 πρωτα επεισοδια και θα ειναι πολυ εντονο...σε καμια περιπτωση δε βρισκονται εκτος κινδυνου.

3)O Stiles δε θα ξεπερασει τη Lydia ακομα και μετα απο οσα εγιναν στο τελευταιο επεισοδιο. Θα αποσυρθει για λιγο στην αρχη αλλα τα πραγματα κινουνται γρηγορα και οσα εχουμε δει μεχρι τωρα αναμεσα τους θα εχουν μεγαλο αντικτυπο. Αρχικα την Erica την ειχαν φερει ως love interest για τον Stiles. Τελικα αποφασισαν οτι ηταν πιο σημαντικο να δειξουν τη Lydia στο γηπεδο να ειναι περηφανη για τον Stiles. Ξεκαθαρισαν ποιοι ηθοποιοι ειχαν χημεια και η Erica τους αρεσε περισσοτερο με αλλους χαρακτηρες.



4)H Allison στην αρχη του κυκλου θα εχει απομονωθει απο τους φιλους της και τον Scott. Θα ειναι πολυ μονη της. Σε αυτο τον κυκλο θα προσπαθησουν να την εξιλεωσουν.

5)Θα μαθουμε πολυ περισσοτερα για τον Dr.Deaton και την Ms.Morell. Θα παρουμε πολλες απαντησεις και θα μας δημιουργηθουν ακομα περισσοτερες ερωτησεις.


6)Η φιλια του Stiles με τον Scott θα δοκιμαστει...Θα υπαξει ανταγωνισμος καθως ο Isaac ειχε πολυ καλη χημεια με τον Scott και αποφασισαν να εξερευνησουν περισσοτερο τη σχεση τους...ο Isaac θα ειναι μεγαλο μερος αυτου του κυκλου και θα δουμε αν η φιλια του Scott με τον Stiles μπορει να παραμεινει δυνατη.


7) Η αγελη των Α ερχεται στην πολη με ενα σκοπο και εχει να κανει με το Kanima. Αν θελουμε να βρουμε στοιχεια πρεπει να κοιταξουμε παλι προσεκτικα τα στοιχεια και τη μυθολογια που εχουμε απο τον προηγουμενο κυκλο καθως ηδη απο εκει εχουν χτισει την συγκεκριμενη πλοκη. Το μυστηριο για τους πραγματικους γονεις του Jackson θα ειναι σημαντικο για την ιστορια της Αγελης των Α.

8) Θα παρουμε απαντησεις σε ερωτηματα που δε θυμομασταν οτι ειναι ανοιχτα. Θα εξηγηθουν διαφορα πραγματα απο τους δυο προηγουμενους κυκλους με κυριοτερο ισως το πως βρεθηκε ο Jackson στο νερο στο 1ο επεισοδιο του 2ου κυκλου.
9) Ειχαν γυρισει και μια εκδοχη στην οποια ο Jackson πεθενε κανονικα για να διαλεξουν το τελος που θα τους φαινοταν καλυτερο, αλλα σχεδον αμεσως διαλεξαν να γινει λυκανθρωπος. Ο Colton μεχρι την προβολη του επεισοδιου δεν ηξερε αν ειχαν διαλεξει τη σκηνη που πεθαινε ή τη σκηνη που μεταμορφωνοταν.
10) Θα συνεχισουμε να βλεπουμε τον Scott να εξελυσεται καθως το πεπρωμενο του ειναι να γινει Α.
Πηγή: https://www.facebook.com/pages/Teen-wolf-Greece/148658461908851

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...